info@intelligens-hazak.hu

Miért intelligensház?

A vezeték nélküli kialakításnak köszönhetően az okos otthon rendszer telepítésekor nem kell falakat bontani, fúrni, faragni, a meglévő infrastruktúra teljesen épen marad. Ez az igencsak fejlett technológia és a vezeték nélküli kommunikáció tette lehetővé, hogy a bekerülési költségek drasztikusan lecsökkenjenek.

kenyelem

Kényelem mindenekfelett!

Az intelligens házak fő jellemzői a kényelem, a fokozott biztonság és a lakás energia optimalizálás. A rendszer távoli elérésével, a világ bármely pontjáról ellenőrizhető és irányítható okos otthonunk. Elég egy mobiltelefon vagy egy tablet és a felhasználó barát kezelőfelület segítségünkre van a nap bármely szakában. A programozható termosztátoknak köszönhetően mára már igen jól tudjuk igazítani a napi-heti rutinunkhoz a fűtési programot, így nem kell többé hideg lakásba hazaérkeznünk.

Energiagazdálkodás!

Az otthonában lévő összes elektromos eszköz fogyasztását figyelemmel kísérheti a rendszer beépített energiagazdálkodási funkciójának köszönhetően, és így könnyedén optimalizálhatja is ezeket. A gazdaságossági funkcióhoz diagramot, valamint részletes statisztikát is készít a rendszer, ezzel megkönnyítve az Ön dolgát, és segítve a lakás rezsiköltségének előretervezhetőségét.

energiagazdalkodas
biztonsag

Első a biztonság!

A rendszer kialakításakor a tervezők elsődleges szempontja az intelligens ház felhasználójának és családjának biztonsága volt. Az okosotthon-rendszer azonnal tájékoztatja Önt, ha tűzveszélyt, gázszivárgást vagy csőtörést észlel lakásában. A telepített eszközök megvédik házát az esetleges nagyobb károk bekövetkezésétől. A vezeték nélküli intelligens ház akkor is segít Önnek, ha illetéktelen behatolást észlel, azonnal értesíti Önt, vagy ha úgy szeretné, a rendvédelmi mszerveket, miközben Ön a telefonján nyomon követheti a biztonsági kamera képeit.

www.intelligens-hazak.hu