info@intelligens-hazak.hu

FIBARO Wall Plug

Okos konnektor

FIBARO Wall Plug egy távoli elérésű kimeneti adapter. Bármely, 2500W felvett teljesítményt meg nem haladó elektromos készülék csatlakoztatható hozzá. Rendelkezik fogyasztásmérési funkcióval; rendkívül kis mérete és esztétikus megjelenése egyedivé teszi a piacon kapható, hasonló elven működő eszközök között.

Minimalista design

A FIBARO Wall Plug egy igazi mestermű. A mérnöki szakma egy olyan okos konnektora, amelyet extrém körülmények között teszteltek. A kristály RGB LED gyűrű tájékoztatja Önt a csatlakoztatott eszköz aktuális elektromos terheléséről, energiafogyasztásáról.

wall-plug
fibaro-okos-konnektor

Energiatakarékossági funkciók

Pillanatnyi fogyasztás

A központi vezérlőegység felületén ellenőrizheti a pillanatnyi energiafogyasztást. Ezzel lehetőséget ad a felhasználónak, hogy monitorozza és hatékonyan megtervezze az energiafelhasználási költséget.

Energiafogyasztási adatok összehasonlítása

FIBARO okos otthon rendszerbe csatlakoztatott eszközök energiafelhasználása kördiagramon is megjeleníthető.

Gyerekbarát kialakítás

A FIBARO Wall Plug gyerekbarát kialakításának köszönhetően megóvja a babákat, kicsiket attól, hogy a kíváncsiságuk során baleset érje őket.


Vezeték nélküli frissítés

FIBARO Home Center 2 segítségével a Wall Plug vezeték nélkül frissíti önmagát és adatstruktúráját (firmware), amely lényegében a működéséért felel, tehát még a dugaljból sem szükséges eltávolítani az eszközt.

fibaro-wallplug-intelligens-dugalj-szinei-scaled

Hiba esetén riasztás

FIBARO Wall Plug – Okos konnektor a legbiztonságosabb dugalj, mert az illesztett eszköz esetleges meghibásodásakor a központi vezérlőegység azt azonnal automatikusan lekapcsolja. Közvetlenül azután, hogy a dugalj lekapcsolja a hibás eszközt, értesítést küld az eseményről a megjelölt felhasználók részére (SMS vagy email, de a szolgáltatás nem minden országban érhető el).

A FIBARO Wall Plug tartalmaz egy beépített hőmérséklet érzékelőt, amely 55C˚ felett jelez, illetve szintén figyelmeztet, ha 2500W fölé emelkedik az energiafogyasztás.

www.intelligens-hazak.hu