info@intelligens-hazak.hu

FIBARO RGBW Controller

RGBW vezérlő modul


Engedje szabadjára képzeletét és varázsoljon hangulatához illő világítást. 3 millió színkombináció várja, hogy ötletei megvalósuljanak és okos otthona pompázzon a megkomponált fényekben. A FIBARO RGBW Controller – RGBW vezérlő modul egy olyan vezeték nélküli eszköz, amellyel a 3 és 4 színű LED szalagok szabályozhatóak. Az RGBW vezérlő segítségével pasztell színek is előállíthatóak, mert a hagyományos RGB csatornák mellett támogatja a fehér (W) fénycsatorna használatát is.

RGBW-left
fibaro-rgbw

RGBW

Az RGBW vezérlő modul a 3 vagy 4 színű LED szalagokat képes szabályozni, így adva a világítás több millió színkombinációját.

Analóg érzékelők

4 db analóg bemenetének köszönhetően a FIBARO RGBW vezérlőhöz 0-10V közötti tartományban működő érzékelőket is csatlakoztathatunk. Pl.: páratartalom-, szél- és fényérzékelő.

negy-kimenet

Négy kimenet

Négy, külön-külön szabályozható világítási kör is vezérelhető a FIBARO RGBW Controllerrel.

Kedvenc színe

Elég egy okos telefon vagy egy tablet, és már használhatja is a felhasználóbarát kezelőfelületet. Bármilyen színárnyalat előállítható a FIBARO RGBW vezérlő modullal. A paraméterek kiválasztását az úgynevezett csúszkák segítik a kezelőfelületen. Az interfészen egy ’mágikus kör’ segíti a kívánt színkombináció könnyebb kiválasztását és a megfelelő világítási profil kialakítását.

Alkossa meg saját színes kompozícióját.

A FIBARO fejlesztői által megalkotott 4 világítási kép segítségével könnyen beállíthatja a hangulatának megfelelő hajnali vörös vagy a kandallóban lobogó meleg színeket. Kiemelten fontos lehet az eszköz, ha a családban van hallássérült, mert veszély esetére az RGB LED-ek segítségével figyelemfelhívó, figyelmeztető világítási képet is létre tud hozni.

Elvarázsolt pihenés.

Egy kemény és fárasztó munkanap után élmény haza érkezni a FIBARO okos otthonba. A FIBARO RGBW vezérlő hangulatvilágításának segítségével Ön megtapasztalhatja a béke szigetét, új dimenzióba emelheti pihenését, hiszen a beállított pasztell színek kiválóan segítik feloldani a stresszt.

www.intelligens-hazak.hu