info@intelligens-hazak.hu

FIBARO radiátor termosztát

A FIBARO radiátor termosztát olyan újdonság, amely az eddigi fűtésről alkotott képünket teljesen megreformálja! 

A forradalom kulcsa a technológia és az egyszerűség kombinációja.Ez a szerkezet a szoba köbméterét alapul véve képes kiszámolni, hogy hány perc alatt fűthető fel a kívánt hőmérsékletre. Ez még mind semmi ahhoz képest, hogy a színes körgyűrű jelzi a szoba aktuális hőmérsékletét – igazi élmény ez a látvány. Többet nem kell a kijelzőn keresgélni az akutális hőmérsékletet, elég ha rápillantunk a gyűrűre és felfedezzük a színek nyelvét. 

Ahány radiátor, annyi FIBARO radiátor termosztát szerelhető fel, az optimális hőmérséklet elérése érdekében ezek együttműködnek majd egymással. Nincs még egy ilyen fűtésszabályzó rendszer, amely ekkora kényelmet és lehetőségek tárházát nyújtja! Bárhol, bármikor: használd a kezedet, hangodat vagy az alkalmazást és ellenőrizd a fűtésed.

fibaro-radiator-termosztat
fibaro-futes-szabalyozo

Mire használható a FIBARO radiátor termosztát?

  • a fűtészónák innovatív kezelésérea
  • hőmérséklet pontos mérésére
  • átmeneti változások beállítására (ütemező mód)
  • algoritmusok megadására az adaptí önprogramozáshoz
  • jelentős fűtési költség-csökkenésre
  • kényelmes, költséghatékony üzemeltetésre

Minden részletében tökéletes.

Már megszokhattuk, hogy a FIBARO design mindig tökéletes – ehhez pedig a legfejlettebb technológia párosul. A hőmérséklet kezelése soha nem volt még ilyen egyszerű és pontos, mint a FIBARO termosztáttal!

Egyedi megoldások.

Az igényeid szobánként is alakíthatod! A maximális kényelem garantált, hiszen minden helyiség hőmérséklete egyedileg állítható napszakhoz, vagy más preferencia alapján.

Minél többet tud, annál pontosabban működik.

A FIBARO radiátor termosztát az egyetlen olyan eszköz, amely pontosan megtanulja, hogy mely szobában, mit preferál a tulajdonosa. A kezdetekben a radiátorfej szkenneli a szobát, megismeri a működését és ennek megfelelően reagál. A fűtés intelligens szabályozása érdekében teljes mértékben kiaknázza az algoritmusai mögött rejlő rendkívüli lehetőségeket.

Innovatív kialakítás a maximális töltöttséghez.

A FIBARO radiátor termosztát költséghatékony elemekkel van ellátva, amelyeket szabványos telefon vagy tápegységtöltőkkel lehet tölteni. Mindezt egy fűtési szezonban csak egyszer kell megtenni, és biztos, hogy nem feledkezünk meg róla, mert a készülék emlékeztet rá.

fibaro-termosztat-padloradiatorba

Szobák, titkok nélkül.

Élvezd az intelligens fűtési rendszer kényelmét! A FIBARO radiátor termosztát reagál a helyiségben lévő emberek számára, a nyitott ablakra, vagy egy másik hőforrásra, például egy kandallóra. Ezen körülmények figyelembevételével, stabil hőmérsékletet biztosít a komfortérzet és a megtakarítás jegyében.

Fűtés ott, ahol szükség van rá.

A házban nem minden szobát használunk egyszerre. Az adaptív működési módnak köszönhetően a radiátorfej az inaktív szobákban csökkenti a hőmérsékletet,így megtakarítást eredményez. A mozgásérzékelő jelzésekor azonban a hőmérsékletet optimális szintre emeli. Ésszerű nem igaz?

Egyszerű beüzemelés.

A FIBARO radiátor termosztát beüzemelése nem igényel speciális eszközöket, és kevesebb, mint egy percbe kerül. A mobil alkalmazás végigvezet az alapvető beállításokon, a bonyolultabb opciók pedig a FIBARO rendszerkonfigurációs panelen érhetők el. Önállóan is megoldható, de a rendszert telepítő partner is segít a beállításokban.

Hangvezérléssel is működik.

Ha nem szeretnél felkelni a kanapéról és a telefon sincs kéznél , még mindig ott a hangod, mely segítségével ellenőrizheted, csökkentheted vagy növelheted a szobahőmérsékletet. Ez a kényelmi funkció a FIBARO központi rendszerén keresztül és Apple HomeKit-tel is elérhető, természetesen szükség van hozzá hangasszisztensre, pl. Amazon Alexa-ra, SIRI-re, vagy Google Asszisztensre.

Gyerekzár

A beállítások akkor is biztonságban lehetnek, ha a radiátor termosztát a gyerekszobában, vagy olyan helyiségben van, ahol a gyermek elérheti. Lehetőség van kikapcsolni a kézi vezérlést, így a kis felfedezők hiába tekergetik, nem történik változás.

A radiátor-típusok 98%-val kompatibilis

A szettben található speciális adaptereknek köszönhetően a FIBARO radiátor termosztát a legnépszerűbb radiátorszelep-típusokkal kompatibilis. (M30 x 1,5, RTD-N, RA-N)

Válaszd a neked megfelelőt!

A két FIBARO radiátor-termosztát egyike Z-Wave technológiával a FIBARO központi rendszerébe integrálható, míg a másik Apple HomeKit-tel működtethető. Válaszd a neked megfelelőt!

fibaro-gyerekbiztos-termostat

Bővebb információért nézd meg a

FIBARO Vízérzékelő bemutató videóját >>

www.intelligens-hazak.hu