info@intelligens-hazak.hu

FIBARO Dimmer 2

Sokoldalú fényerőszabályzó


FIBARO Dimmer 2 egy olyan speciális fényerőszabályzó modul, melyet világítási körök vezérlésére terveztek. Segítségével automatizálhatjuk, időzíthetjük, illetve távolról kapcsolhatjuk és szabályozhatjuk a rákötött fényforrásokat.

A modulhoz hagyományos LED-es és kompakt fényforrás egyaránt csatlakoztatható, továbbá teljesítménymérési -, fogyasztásmérési funkcióval is rendelkezik, így energiaköltségeinket könnyebben optimalizálhatjuk.

A FIBARO Fényerőszabályzó modul beszereléséhez nincsen szükség nullvezetékre, ezért meglévő otthonok világítási köreibe is, átalakítás nélkül is, könnyen beépíthető. A modul maximális kapacitása 250W.

fibaro-dimmer2
dimmer-2-modul-rajz

Felhasználási ötletek

Éjszakai fény

Ismerős az érzés, amikor az éjszaka kellős közepén kimegy a mosdóba és vakító fény fogadja a villany felkapcsolásakor? Vagy épp ezt elkerülendő, sötétben botorkál ki a mosdóig.

FIBARO Dimmer 2 moduljának segítségével könnyen megoldható, hogy ha a FIBARO Motion Sensor – Mozgás érzékelő lefekvés után mozgást észlel a folyóson és a mosdóban, a lámpák minimális fényerősséggel felkapcsolódnak, majd dolgunk végeztével egy kísérőfény biztosít, amíg visszabújunk az ágyba, majd kis idő múlva, automatikusan lekapcsolnak.

Hangulatvilágítás

FIBARO Dimmer 2 – Fényerőszabályzó modul akár egy romantikus és meghitt este, vacsora, baráti összejövetel hangulatának megalapozásában is segítségünkre lehet, amikor alkalomhoz illő fényerősséget állítunk be. A FIBARO Dimmer 2 modul segítségével, világítási köröket tudunk szabályozni. A modulhoz hagyományos és LED fényforrásokat tudunk csatlakoztatni.

www.intelligens-hazak.hu